Plaka Tanıma Ve Araç Altı Kontrol Sistemleri

Trafik veya araçları izlemek, kontrol etmek ve yönetmek, işletmeler için önemlidir. Plaka Tanıma Sistemleri görüntüyü veritabanına göre kontrol edilebilen bilgisayar verilerine dönüştürmeleri sayesinde tanımadan fazlasını yaparak araç ile ilgili tüm bilgileri kaydederek güvenli bölgelere giriş çıkışlar üzerinde daha yüksek kontrol ve denetim sağlarlar.
Plaka Tanıma Sistemleri güvenliği artırmak, suçla mücadele etmek, geçiş ücreti tahsilatını uygulamak, plakaları bir listeyle karşılaştırmak, park gelir yönetimi sağlamak, erişim kontrolü sağlamak ve daha fazlasını yapmak için kullanılır.
Plaka Tanıma Sistemleri, sensörler tarafından araç plakasının algılanması ve sisteme girilen emir koduna göre işlem yapmasına dayanmaktadır. Yasaklanmış bir araç tespit edildiğinde, sistem otomatik olarak operatörü görüntüler ve uyarır. Aynı zamanda diğer kontrol sistemleri ile entegre edilerek giriş izni verilen bir araç geçiş noktasına yaklaştığında bariyerlerin otomatik olarak açılması sağlayarak giriş kartları, araç etiketleri, uzaktan kumanda vb. kullanım ihtiyacını ortadan kaldırır.


Araç Altı Kontrol Sistemi

Comments are closed.